Privata Barnmorskor Logo

Vårt team

Catherine "Cathi" Terrac
Barnmorska, yogainstruktör och ägare till Privata Barnmorskor-Wifery
 

Cathi Terrac är barnmoska sedan 25 år och har arbetat på förlossning, BB, gyn och mottagning på Västerås lasarett. Cathi har även, under många år, varit i Norge och arbetat på ett mindre lasarett. I Norge arbetade Cathi med förlossning, vilket varit mycket lärorikt. Cathi är även utbildad i sexologi, farmakologi, akupunktur och urologi.

Marie Eringsdotter
Barnmorska


Marie Eringsdotter är barnmorska sedan 1997. Under åren har hon arbetat på BB, nyföddhetsavdelning, förlossning, inom öppenvården på barnmorskemottagning, gynmottagning, utbildning på folkhögskola, högskola och med smittskyddsfrågor. Marie är även utbildad i psykoprofylax, babymassage och kvinnoakupunktur. 

Helena Högnäsbacka
Barnmorska

Helena har arbetat som barnmorska i 31 år, med erfarenhet från förlossnings och Bb vård. De senaste 20 åren arbetat på ungdomsmottagning, barnmorske- och gynmottagning, med preventivmedelsrådgivning, inkontinensutredning/-bevarande. Mödrahälsovård. Sex och samlevnadsrådgivning. Klimakterierådgivning. Kvinnoakupunktur

Samira Moradi
Barnmorska

Samira  är sedan december 2019 en del av teamet  och är här för att sprida glädje och inspirera ett nytänk. Samira talar även arabiska vilket är en trygghet för våra arabisktalande patienter. Hon har en gedigen erfarenhet bakom sig, även utbildad specialistsjuksköterska inom anestesisjukvård och har  jobbat på akutmottagningen i 10 år. Samira är hos oss en dag i veckan de andra dagarna jobbar hon på Akademiska som anestesisjuksköterska.